STROGONOFF DE MARISCO

 

 

Ingredientes

1 kg de marisco desconchados
4 tomates sem pele e sem casca
2 cebolas raladas
1 colher (café) de sal
1 colher de massa de tomate
1 lata de creme de leite
1 copo de água
Tempero verde

Modo de Preparo

1.Refogue todos os temperos e acrescente o marisco.
2.Coloque a água e deixe ferver.
3.Coloque o creme de leite.
4.Quando levantar fervura, desligue.
5.Sirva quente, com arroz branco e uma salada de alface com tomate e pepino e 1 colher de maionese.

FONTE: http://tudogostoso.uol.com.br/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s